Groep 1/2 a Groep 1/2 b
Groep 7 a Groep 7 b
Groep 8 Plusgroep

Fotoalbum > Overzicht fotoalbums
In de fotoalbums kunt u de foto's bekijken en indien gewenst in groot formaat downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Reacties/eigen foto's kunt u mailen naar de webmaster. Bij grote aantallen foto's graag de foto's (gesorteerd) via downloadlink, op USB, fotokaart of cdrom inleveren op school bij meester Eric.

• Schoolhandbal

Woensdag 25 maart was het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi.

• Veldtocht afsluiting 2

In dit album nog foto's gemaakt op meerdere locaties tijdens de afsluiting van de Veldtocht.

• Wandelen voor water

Tijdens de Daltondag werd er ook gewandeld voor het goede doel "Wandelen voor water".

• Opening thema Onsplein

Dinsdag 17 maart werd het thema Palmpasen gezamenlijk geopend met de partners in brede school Onsplein.

• Veldtocht afsluiting

Vrijdag 13 maart was de afsluiting van het cultuurproject de Veldtocht op verschillende locaties in Heino. In dit album foto's van Onsplein. Hier waren buiten optredens van groepen die een lied of rap over vrijheid hadden gemaakt. Binnen waren er kunstwerken, vogels en games te bekijken en te spelen.

• Schaken Hengelo

Zaterdag 14 maart deed een team van de Dolfijn mee aan het Overijssels schaaktoernooi in Hengelo.

• Workshops deel 2

Maandag tot en met woensdag waren de kinderen ook weer actief bij workshops en voor twee kleutergroepen was er ook nog een voorstelling. Een impressie in dit album.

• Workshops deel 1

Op donderdag 5 en vrijdag 6 maart waren er al veel workshops in het kader van de Veldtocht. In dit album een impressie.

Pagina 1 / 6