Groep 1/2 a Groep 1/2 b
Groep 7 a Groep 7 b
Groep 8 Plusgroep

Fotoalbum > Overzicht fotoalbums
In de fotoalbums kunt u de foto's bekijken en indien gewenst in groot formaat downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Reacties/eigen foto's kunt u mailen naar de webmaster. Bij grote aantallen foto's graag de foto's (gesorteerd) via downloadlink, op USB, fotokaart of cdrom inleveren op school bij meester Eric.

• Pompdagen

Vrijdagochtend 22 augustus was de kindermorgen van de Pompdagen. Groep 1/2 ging een rondje met de huifkar. Voor de andere groepen was er een spelcircuit bij de Tippe.

• Schoolpleinconcert

Maandag 18 augustus gingen we van start met een schoolpleinconcert van Muziekplus. Een swingend begin!

• Laatste schooldag

Op de laatste schooldag was er weer een ijsje. Heel welkom op deze warme dag!

• Musical groep 8

Vrijdag 27 juni werd de musical van groep 8 twee keer opgevoerd. 's Morgens voor de school en 's avonds voor ouders en andere familieleden. In dit album staat een selectie van de gemaakte foto's. Ouders van groep 8 krijgen een link naar alle foto's.

• Schoolreis groep 1-2 1

Dinsdag 24 juni gingen de groepen 1-2 naar de Flierefluiter op schoolreis. In dit album foto's gemaakt door Karin Besselsen.

• Bezoek Fundatie gr. 3 en 5

De groepen 3 en 5 brachten donderdag 26 juni een bezoek aan de Fundatie in het kader van een museumles.

• Schoolreis Hellendoorn

In dit album foto's gemaakt tijdens de schoolreis van groep 5/6 naar Hellendoorn door Carla Elshof.