Groep 1/2 a Groep 1/2 b
Groep 7 Groep 8
Plusgroep

Fotoalbum > Overzicht fotoalbums
In de fotoalbums kunt u de foto's bekijken en indien gewenst in groot formaat downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Reacties/eigen foto's kunt u mailen naar de webmaster. Bij grote aantallen foto's graag de foto's (gesorteerd) op USB, fotokaart, via www.wetranfer.com of op cdrom inleveren op school bij meester Eric.

• Witte Donderdagviering

Donderdag 17 april was de Witte Donderdagviering op het binnenplein. Pastor Gerard Noordink was hier ook bij.

• Paascircuit

Dinsdag 15 april was er een paascircuit voor de groepen 3 t/m 8. Alle kinderen gingen knutselen en hadden daarnaast de keuze uit drama of muziek.

• Showtime gr. 5b

Woensdag 16 april was de Showtime van groep 5b.

• Showtime groepen 3

Op 2 april was er weer een Showtime. Deze keer van de groepen 3.

• Handbal

Woensdag 26 maart was het jaarlijkse handbaltoernooi. Er waren 2 jongens en 2 meidenteams uit groep 7 en 8 die meededen.

• Daltondag

Woensdag 19 maart deed de Dolfijn natuurlijk mee aan de Daltondag. Eerst was er een voorleesontbijt. Daarna werd de vlag gehesen en het schoollied gezongen.

• Schaaktoernooi

Zaterdag 15 maart deed 1 team uit groep 7 mee aan het Overijssels schoolschaakkampioenschap in Hengelo.

• Baby op school

Juf Marsja kwam vrijdag 14 maart met Liz (en grotere broer Stan) op school in groep 4.

Pagina 1 / 6