Groep 1/2 a Groep 1/2 b
Groep 7 a Groep 7 b
Groep 8 Plusgroep

Fotoalbum > Overzicht fotoalbums
In de fotoalbums kunt u de foto's bekijken en indien gewenst in groot formaat downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Reacties/eigen foto's kunt u mailen naar de webmaster. Bij grote aantallen foto's graag de foto's (gesorteerd) via downloadlink, op USB, fotokaart of cdrom inleveren op school bij meester Eric.

• Afsluiting Kinderboekenweek

Vrijdag 10 oktober was de afsluiting van de Kinderboekenweek. Weer samen met de Gouden Emmer.

• Schaken

Woensdagmiddag 8 oktober was het jaarlijkse schaaktoernooi tussen de scholen uit Heino en omliggende dorpen.

• Showtime gr. 12abc

De groepen 1/2 hadden woensdag 8 oktober hun Showtime. Het thema was net als van de kinderboekenweek "Feest". Een koning en koningin vierden samen hun verjaardag en er kwamen allemaal kinderen optreden ter gelegenheid van dit heugelijke feit.

• Dierendag

Vrijdag 3 oktober was het dierendag op de Dolfijn. Alle groepen mochten hun huisdieren meenemen. Daarnaast was er voor elke groep een gastles of excursie.

• Opening Kinderboekenweek

Woensdag 1 oktober is op brede school Onsplein de kinderboekenweek met het thema "Feest" geopend.
    Er was toneel en dans door een aantal leerkrachten.

• Showtime gr. 4b

Woensdag 24 september was de eerste Showtime van dit schooljaar. Groep 4b had het thema "Bewegen is gezond".

• Openingsviering

Woensdag 3 september was de openingsviering in de kerk. Het thema was "Een droom van een school".

• Pompdagen

Vrijdagochtend 22 augustus was de kindermorgen van de Pompdagen. Groep 1/2 ging een rondje met de huifkar. Voor de andere groepen was er een spelcircuit bij de Tippe.

Pagina 1 / 2