Groep 1/2 a Groep 1/2 b
Groep 7 Groep 8
Plusgroep

Fotoalbum > Overzicht fotoalbums
In de fotoalbums kunt u de foto's bekijken en indien gewenst in groot formaat downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Reacties/eigen foto's kunt u mailen naar de webmaster. Bij grote aantallen foto's graag de foto's (gesorteerd) op USB, fotokaart, via www.wetranfer.com of op cdrom inleveren op school bij meester Eric.

• Laatste schooldag

Op de laatste schooldag was er weer een ijsje. Heel welkom op deze warme dag!

• Musical groep 8

Vrijdag 27 juni werd de musical van groep 8 twee keer opgevoerd. 's Morgens voor de school en 's avonds voor ouders en andere familieleden. In dit album staat een selectie van de gemaakte foto's. Ouders van groep 8 krijgen een link naar alle foto's.

• Schoolreis groep 1-2 1

Dinsdag 24 juni gingen de groepen 1-2 naar de Flierefluiter op schoolreis. In dit album foto's gemaakt door Karin Besselsen.

• Bezoek Fundatie gr. 3 en 5

De groepen 3 en 5 brachten donderdag 26 juni een bezoek aan de Fundatie in het kader van een museumles.

• Schoolreis Hellendoorn

In dit album foto's gemaakt tijdens de schoolreis van groep 5/6 naar Hellendoorn door Carla Elshof.

• Sport- en zwemdag

Woensdag 18 juni was de sport- en zwemdag voor de groepen 5 t/m 8.

• Divers groep 4

In dit album foto's gemaakt door Sylvia Schipper van de avondvierdaagse en de voorbereiding op de communie.

• Kamp groep 8

Groep 8 is van 4 t/m 6 juni op kamp geweest in Giethem. In dit album een sfeerimpressie van het kamp. Alle gemaakte foto's zullen t.z.t. aan de ouders van groep 8 gemaild worden.

Pagina 1 / 8