Groep 1/2 a Groep 1/2 b
Groep 7 a Groep 7 b
Groep 8 Plusgroep

Fotoalbum > Overzicht fotoalbums
In de fotoalbums kunt u de foto's bekijken en indien gewenst in groot formaat downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Reacties/eigen foto's kunt u mailen naar de webmaster. Bij grote aantallen foto's graag de foto's (gesorteerd) via downloadlink, op USB, fotokaart of cdrom inleveren op school bij meester Eric.

• Kerstviering

Donderdag 18 december was de kerstviering. Eerst werd er op school gegeten. Daarna gingen we naar de kerk, waar groep 7 het kerstverhaal speelde.

• Kerstbakjes

Woensdag 17 december werden er door de groepen 6 t/m 8 kerstbakjes gemaakt. Ze worden vrijdag a.s. naar de bewoners van het Wooldhuis gebracht.

• Juf Cilia 50 jaar

Maandag 15 december is juf Cilia 50 jaar geworden. Ze werd woensdag 17 december door haar klas verrast op de parkeerplaats. In de klas had juf Cilia spelletjes bedacht en de kinderen mochten zelf een high tea klaarmaken. En opeten natuurlijk!

• Kerstcircuit

Dinsdagmiddag 16 december was er een kerstcircuit. Er werd geknutseld en kinderen konden kiezen uit drama, muziek of spelletjes voor het andere deel van de middag.

• Advent 2

In dit album foto's van de adventviering op maandag 15 december. We staken de derde kaars aan.

• Kaarsenverkoop

Woensdag 10 december was de jaarlijkse kaarsenverkoop door cliënten van de Golfslag.

• Advent

Maandag 8 december werd de 2e advent met de hele school gevierd op het binnenplein.

• Bezoek van de Sint

Op vrijdag 5 december bracht de Sint een bezoek aan de Dolfijn. Hij werd onthaald op het plein, waarna hij de groepen 1 t/m 4 langs ging. Natuurlijk werd hij ook weer samen uitgezwaaid.

Pagina 1 / 3